Info 

Info

Portret fotografie
Ik vind het boeiend om mensen te fotograferen, bijzondere mensen, mooie mensen maar ook gewone mensen, want van iedereen is een mooie foto te maken.
Het is mogelijk om voor een reportage in eigen omgeving of op locatie te kiezen, maar ook ook vanuit mijn eigen studio aan huis.
Samen bedenken we een manier om U of uw kinderen te fotograferen. Voor de foto-shoot zelf wordt alle tijd genomen die nodig is om tot een uniek portret te komen.
Uit de gemaakte opnames maak ik een selectie.
Deze foto's komen in een online fotoalbum op een afgeschermd gedeelte van mijn site. Met een eigen wachtwoord kun je ze thuis in alle rust bekijken en een keuze maken.

Kinderen
Belangrijk is dat de kinderen zich op hun gemak voelen. Ik fotografeer ze graag zoals ze echt zijn: naturel en echt. Een kind hoeft niet altijd te lachen voor het mooiste resultaat. In een speelse en ongedwongen fotosessie leg ik de unieke persoonlijkheid van uw kind(eren) vast.

Overige
Andere mogelijkheden zijn er natuurlijk ook; een mooi familieportret, een zwangerschaps- of babyreportage, een webfoto portrait etc. Heeft u zelf een idee? Neem gerust contact met mij op en ik zorg voor een passend voorstel.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston